Meslek Yüksekokulumuz 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Meslek Yüksekokulumuzdan 2022-2023 akademik yılında mezun olacak öğrenciler, mezuniyet heyecanı yaşadı. Meslek Yüksekokulumuzun 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.  Mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı. Tören İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mezuniyet coşkusunun verdiği mutluluğun gözlerinden okunabildiği öğrencileri; bu mutlu günlerinde hocaları, aileleri ve üniversite yönetimi de yalnız bırakmadı.

Dereceye giren öğrencilere plaket, başarı belgesi ve hediyeleri takdim edildi.  Mezuniyet programları, öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ve hatıra fotoğrafları çektirilmesi ile sona erdi.

Öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.